Show Activity Status : غیرفعال کردن آخرین بازدید اینستاگرام

آخرین بازدید اینستاگرام

اگر واپسین به روزرسانی اینستاگرام را نصب کرده باشید دیده اید که ویژگی تازه ای به این نرم افزار افزوده شود که لست سین ریسنتلی نام دارد که به معنای زمان آخرین بازدید است.

Show Activity Status اینستاگرام چیست؟

گرچه در اینستاگرام نام آن را Show Activity Status گذاشته اند در این مقاله می خواهیم شما را با شیوه پنهان کردن این ابزار آشنا کنیم و کارکرد آن را بیاموزید.

حتی اگر پیش از این از برنامه هایی همچون تلگرام و پیام رسان فیسبوک بهره برده باشید حتما با ویژگی لست سین ریسنتلی آشنا هستید.

ابزاری که زمان آخرین بازدید و آنلاین شدن هر کاربر را به دیگر کاربران نشان می دهد.

پیش تر این ویژگی در اینستاگرام وجود نداشت اما اکنون می توانید از آن بهره ببرید هر چند بسیاری دوست ندارند این گزینه برای آنها فعال باشد و به گونه ای حریم خصوصی آنها دچار کاستی شود.
اما نگران نباشید چون شما می توانید به سادگی آن را غیرفعال کنید تا دیگران از زمان آنلاین شدن شما آگاهی پیدا نکنند.
به طور حتم می پرسید اگر این گزینه فعال باشد چه کسانی از آنلاین شدن شما آگاه خواهند شد و اینکه آیا هر کاربری که از راه می رسد می تواند پی ببرد که شما برای آخرین بار چه زمانی به اینستاگرام سر زده اید.
خوشبختانه اینگونه نیست که همه بتوانند به حریم خصوصی شما وارد شوند و تنها دو دسته چنین امکانی دارند.

نخستین دسته کسانی هستند شما آنها را فالو کرده اید یا به زبان ساده تر جز فالووینگ های شما هستند.

دسته دوم کسانی هستند که از راه دایرکت برای آنها پیامی فرستاده اید پس جای نگرانی نیست و در واقع شما تا اندازه ای بر روی این موضوع کنترل دارید اما اگر دلتان خواست آن را غیرفعال کنید باید بدانید به صورت پیش فرض این گزینه فعال است.

آموزش غیرفعال کردن آخرین بازدید اینستاگرام(وضعیت آنلاینی اینستاگرام)

  1. برای این کار نخست باید وارد حساب کاربری خود بشوید.
  2. سپس به پروفایل خود بروید که کافیست آیکون آدمک را لمس کنید.
  3. سپس وارد تنظیمات شده و پس از آن وارد حریم خصوصی شده و کمی پایین بروید تا گزینه Show Activity Status را پیدا کنید سپس زبانه یا اسلایدر را لمس کنید تا غیرفعال شود.
  4. به همی سادگی آن چه را که می خواستید انجام دادید و دیگر کسی نمی تواند از بازدیدها و زمان آنلاین شدن شما آگاهی یابد.
  5. نکته بسیار مهم این است که مانند تلگرام اگر گزینه ای را غیر فعال کنید در واقع به کار بردن آن را برای خودتان هم محدود کرده اید و دیگر نمی توانید آخرین بازدید دیگران را هم ببینید.
امتیاز خواننده های ما
[تعداد رای دهندگان : 1 میانگین امتیاز : 5]
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به بحث ملحق شوید؟
احساس عالی برای کمک!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *